Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ny anmälnings- och betalningsfunktion
2019-08-11 10:55

Inför hösten har vi ny funktion för anmälan till träning samt betalning av terminsavgifter, detta för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. Vi digitaliserar och automatiserar vilket gör det smidigare för oss som förening men även för våra medlemmar.


Vill du börja träna med oss (gäller för både vuxna och barn) så sker anmälan via ett formulär här på hemsidan. Läs mer vad som gäller för barn resp vuxna i våra undermenyer längst upp på sidan. Formuläret hittar du annars direkt på den stora gröna rutan ”Bli medlem”

Du ska alltså inte betala in avgiften direkt till vårat bankkonto eller swisha som tidigare.


Anmälan (gäller alla medlemmar)

Man anmäler sig med sin e-postadress, systemet känner av om du är medlem sen tidigare eller om du måste registrera dig som ny medlem. 

En engångskod skickas till din e-postadress och du använder den koden för att gå vidare med din anmälan.


Betalning

När du valt grupp i anmälan får du välja hur du vill betala, direkt med kort eller via faktura, du kan även välja delfaktura. En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr (beror på avgiftens storlek) tillkommer för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.


Digitala medlemskort för Gymmix gruppträning

Vi kommer inte länge att använda oss av de inplastade medlemskorten med terminsmärken utan så fort avgiften är betald via betalfunktionen erhålls ett digitalt medlemskort i Sportadmins MedlemsApp (som laddas hem via Apptore eller Google Play). 

Det gäller då att man har med sig telefonen till varje träning och visar upp medlemskortet, precis som tidigare. I MedlemsAppen kan man se nyheter som läggs upp på hemsidan, t ex vid inställda pass och där kan man enkelt ändra sina kontaktuppgifter vid behov.


Rekvisitioner/friskvårdsbidrag

Det kommer även bli ny hantering av rekvisitioner/friskvårdsbidrag. Dessa ska skickas in digitalt till våran föreningsmejl, ingen pappershantering ute i träningslokalerna ska förekomma. Räcker inte summan på underlaget till hela avgiften skickas en faktura på resterande summa till din e-postadress.


Frågor och funderingar

Hör av dig till oss på e-post: bodensgymnastikklubb@gmail.se  om du har funderingar. Är du befintlig medlem hos oss sen tidigare så meddela oss gärna din e-postadress så slipper du registrera dig som ny medlem när du anmäler dig till hösten.