Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gratis uteträning juni-aug
2019-06-10 15:36
Kvarnängen, mitt i stan, kl 19-20
Måndagar - traditionell gympa (inställt vid regn)
Onsdagar - x-training, lite hårdare intervallträning

Kläder efter väder. Varmt välkomna.
Ny anmälnings- och betalningsfunktion
2019-06-04 10:55

Inför hösten har vi skaffat ett ny funktion för anmälan till träning samt betalning av terminsavgifter, detta för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. Vi digitaliserar och automatiserar vilket gör det smidigare för oss som förening men även för våra medlemmar.


Vill du börja träna med oss (gäller för både vuxna och barn) så sker anmälan via ett formulär här på hemsidan. Formuläret är inte öppet ännu utan kommer läggas ut lite längre fram under sensommaren. Du ska alltså inte betala in avgiften direkt till vårat bankkonto eller swisha som tidigare.


Anmälan (gäller alla medlemmar)

Man anmäler sig med sin e-postadress, systemet känner av om du är medlem sen tidigare eller om du måste registrera dig som ny medlem. 

En engångskod skickas till din e-postadress och du använder den koden för att gå vidare med din anmälan till våra träningar. 


Betalning

När du valt grupp i anmälan får du välja hur du vill betala, direkt med kort eller via faktura, du kan även välja delfaktura. En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr (beror på avgiftens storlek) tillkommer för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.


Digitala medlemskort för Gymmix gruppträning

Vi kommer inte länge att använda oss av de inplastade medlemskorten med terminsmärken utan så fort avgiften är betald via betalfunktionen erhålls ett digitalt medlemskort i Sportadmins MedlemsApp (som laddas hem via Apptore eller Google Play). 

Det gäller då att man har med sig telefonen till varje träning och visar upp medlemskortet, precis som tidigare. I MedlemsAppen kan man se nyheter som läggs upp på hemsidan, t ex vid inställda pass och där kan man enkelt ändra sina kontaktuppgifter vid behov.


Rekvisitioner/friskvårdsbidrag

Det kommer även bli ny hantering av rekvisitioner/friskvårdsbidrag. Dessa ska skickas in digitalt till våran föreningsmejl, ingen pappershantering ute i träningslokalerna ska förekomma. Räcker inte summan på underlaget till hela avgiften skickas en faktura på resterande summa till din e-postadress.


Frågor och funderingar

Hör av dig till oss på e-post: bodensgymnastikklubb@gmail.se  om du har funderingar. Är du befintlig medlem hos oss sen tidigare så meddela oss gärna din e-postadress så slipper du registrera dig som ny medlem när du anmäler dig till hösten.

Stötta BGK när du handlar på nätet
2018-02-11 11:46
Nu kan du stötta Bodens Gymnastikklubb varje gång du bokar hotell, flygbiljetter eller handlar på nätet. 
Dina inköp genererar lite slantar till vår förening. Det enda du behöver göra är att klicka dig vidare till butiken från vår sida på Sponsorhuset. 
Är du dessutom medlem på Sponsorhuset får även du som handlar pengar tillbaka. Bli enkelt och gratis medlem här: www.sponsorhuset.se/bodensgymnastikklubb/bli-medlem
Barn- och ungdom
Vi behöver fler barnledare
2017-08-15 09:26, Barn- och ungdom

Som de flesta ideella föreningar är vi i stort behov av nya ledare/hjälpledare för att kunna hålla igång verksamheten.


Kan du som förälder tänka dig att starta upp en ny grupp eller vara hjälpledare så kontakta oss via e-post bodensgymnastikklubb@gmail.com så berättar vi mer. Föreningen står för utbildningskostnader.


Som ledare får ditt barn förtur till gruppen samt reducerad träningsavgift.

Nyheter från våra grupper
Barn- och ungdom, 15/08 09:26