Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem, börja träna med oss

Medlemsavgiften är 50 kr per termin, denna avgift är inräknad i träningsavgiften


Avgiften för en termin för barn och ungdomar är: 

  • 500 kr för grupper som tränar 1 gång/vecka
  • 700 kr* för grupper som tränar 2 gånger/vecka 
  • 1000 kr* för grupper som tränar 3 gånger/vecka samt AG grupper, 300 kr/tävlingstillfälle tillkommer

*tränings- och tävlingslicenser ingår i terminsavgiften (150/180 kr)


Ny anmälnings- och betalningsfunktion - Bli medlem här!

Nu har vi en ny funktion för anmälan till träning samt betalning av avgifter, detta för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. Vi digitaliserar och automatiserar vilket gör det smidigare för oss som förening men även för våra medlemmar. Med anledning av detta tillkommer en administrationsavgift på 9-59 kr (beror på terminsavgiftens storlek) per betalning för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.


Befintliga medlemmar

Befintliga medlemmar som varit aktiva de senaste 6 månaderna kommer inför varje termin få en avisering till registrerad 
e-postadress. Via en länk i mejlen väljer man om fortsatt deltagande i gruppen, då betalar man direkt via kortbetalning eller mot faktura. En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr (beror på terminsavgiftens storlek) per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.

Väljer man att avsluta medlemskapet eller ignorerar aviseringen tas barnet bort från gruppen.


Nya medlemmar

Vi har inget kösystem för nya medlemmar utan man anmäler sig via ett formulär här på hemsidan till en grupp där det finns lediga platser. OBS! Anmälningsformuläret öppnar 1 augusti. 

Det kommer synas hur många lediga platser det finns i resp grupp. Man använder sin e-postadress för att registrera sin anmälan.


Prenumerera på lediga platser

Det går att prenumerera på grupper som är fullbokade. Detta betyder att om en grupp som man prenumererar på får ett avhopp/ledig plats skickas ett mejl ut automatiskt till alla prenumeranter och därefter är det först till kvarn som gäller att boka platsen.


Sportadmins MedlemsApp

Alla medlemmar bör ladda hem Sportadmins MedlemsApp där har man tillgång till kalender, utskick, samåkningsfunktion, kallelser, nyheter etc. Där kan ni som medlemmar enkelt ändra era kontaktuppgifter vid behov.


Frågor?

Funderingar mejlas till e-postadress: bodensgymnastikklubb@gmail.com