Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem, anmäla intresse

Terminsavgiften för barn och ungdomar är: 

  • 500 kr för grupper som tränar 1 gång/vecka
  • 700 kr* för grupper som tränar 2 gånger/vecka 
  • 1000 kr* för grupper som tränar 3 gånger/vecka samt AG grupper, 300 kr/tävlingstillfälle tillkommer

*tränings- och tävlingslicenser ingår i terminsavgiften (150/180 kr)


Ny anmälnings- och betalningsfunktion

Inför hösten har Bodens Gymnastikklubb skaffat ett ny funktion för anmälan till träning samt betalning av terminsavgifter, detta för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. Vi digitaliserar och automatiserar vilket gör det smidigare för oss som förening men även för våra medlemmar.


Befintliga medlemmar

Befintliga medlemmar som varit aktiva de senaste 6 månaderna kommer att få en avisering till sin
e-post i slutet av juli (när höstterminen närmar sig). Via en länk i mejlen kan ni välja om ni vill fortsätta vara aktiv i gruppen, då betalar man direkt via kortbetalning eller mot faktura.
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr (beror på terminsavgiftens storlek) per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.

Väljer ni att avsluta medlemskapet eller ignorerar aviseringen  tas barnet automatiskt bort från gruppen.


Nya medlemmar

Nya medlemmar kommer inte hamna i nåt kösystem längre utan de som vill börja träna  anmäler sig via ett formulär på vår hemsida till en grupp där det finns lediga platser. Det kommer synas hur många lediga platser det finns i resp grupp. Man använder sin e-postadress för att registrera sin anmälan.

Nya medlemmar har som tidigare en ”prova på period” på 2 veckor, därefter får de en avisering om de vill fortsätta eller sluta och kan då betala direkt via kortbetalning eller mot faktura. Väljer man att sluta tas barnet bort från gruppen automatiskt


Prenumerera på lediga platser

Det går att prenumerera på grupper som är fullbokade. Detta betyder att om en grupp som man prenumererar på får ett avhopp skickas ett mejl ut automatiskt och därefter är det först till kvarn som gäller att boka platsen.


Sportadmins MedlemsApp

Alla medlemmar får tillgång till en MedlemsApp (som laddas hem via Apptore eller Google Play). I Sportadmins medlemsApp har man tillgång till kalender, samåkningsfunktion, kallelser, nyheter etc. Där kan ni som medlemmar enkelt ändra era kontaktuppgifter vid behov.


Frågor?

Funderingar mejlas till e-postadress: bodensgymnastikklubb@gmail.com