Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem, börja träna med oss

OBS! först erbjuds de som redan har en plats i en grupp, tackar nån nej blir platsen tillgänglig för andra att boka. Läs mer om prenumeration på lediga platser längre ner på sidan.

_________________________________________


Medlemsavgiften är 50 kr per termin, denna avgift är inräknad i träningsavgiften


Avgiften för en termin för barn och ungdomar är: 

  • 500 kr för grupper som tränar 1 gång/vecka
  • 700 kr* för grupper som tränar 2 gånger/vecka 
  • 1000 kr* för grupper som tränar 3 gånger/vecka samt AG grupper, 300 kr/tävlingstillfälle tillkommer

*tränings- och tävlingslicenser ingår i terminsavgiften (150/180 kr)


Ny anmälnings- och betalningsfunktion - Bli medlem här!

Nu har vi en ny funktion för anmälan till träning samt betalning av avgifter, detta för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. Vi digitaliserar och automatiserar vilket gör det smidigare för oss som förening men även för våra medlemmar. Med anledning av detta tillkommer en administrationsavgift på 9-59 kr (beror på terminsavgiftens storlek) per betalning för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.


Befintliga medlemmar

Befintliga medlemmar som varit aktiva den senaste terminen får inför varje ny termin en avisering till registrerad 
e-postadress. Via en länk i mejlen väljer man om fortsatt delta i gruppen, då betalar man direkt via kortbetalning eller mot faktura. En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr (beror på terminsavgiftens storlek) per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.

Vill man inte fortsätta delta klickar väljer man att avsluta medlemskapet direkt i aviseringen man får.


Nya medlemmar

Nya medlemmar anmäler sig, med sin e-postadress, via Anmälningsformuläret här på hemsidan. Ange e-postadress och klicka på "Nästa", en engångskod skickas till din e-postadress och du använder den för att gå vidare med din anmälan.

Det syns hur många lediga platser det finns i resp grupp. Är alla platser upptagna kan man prenumerera på lediga platser, läs mer här nedan.


Prenumerera på lediga platser

Det går att prenumerera på grupper som är fullbokade. När en plats blir ledig skickas ett mejl ut till alla prenumeranter och därefter är det först till kvarn som gäller att boka platsen. Prenumerera gör man via formuläret  Bli medlem här!

OBS! Prenumerationen gäller endast för en termin åt gången, har man inte fått plats under terminens gång och fortfarande vill börja träna med oss måste man göra om detta val.


Sportadmins MedlemsApp

Alla medlemmar bör ladda hem Sportadmins MedlemsApp där har man tillgång till kalender, utskick, samåkningsfunktion, kallelser, nyheter etc. Där kan ni som medlemmar enkelt ändra era kontaktuppgifter vid behov. Klicka här och läs hur man gör.


Frågor?

Funderingar mejlas till e-postadress: bodensgymnastikklubb@gmail.com