Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Medlemsinformation
Detta gäller för Gymmix gruppträning, obegränsat antal pass, ingen föranmälan krävs

  • Terminskort 700 kr
  • Ungdomar (13 -20 år ) 500 kr
  • Seniorer (65 år och äldre) 500 kr
  • Engångsavgift 100 kr/pass (om man inte vill lösa terminskort)

När avgiften är betald är du försäkrad till, under och från passet. 


Medlem sen tidigare

Är du medlem sen tidigare och redan har ett medlemskort betalar du in avgiften till Handelsbanken Bankgiro nr 235-4256 eller Swish nr 123 261 23 80, ange namn, medlemsnr eller personnummer i i samband med inbetalningen.

Terminsmärket får du sen av passvärden som står i sporthallen i anslutning till passen, de har en lista på alla som betalat.


Ny medlem

Är du ny medlem betalar du in avgiften till Handelsbanken Bankgiro nr 235-4256 eller Swish nr 123 261 23 80, uppge namn, adress, personnummer och e-postadressen i samband med inbetalningen. Ryms inte alla uppgifter så skicka till bodensgymnastikklubb@gmail.com 

Medlemskortet och terminsmärke skickas sen till din hemadress, eller hämtas på Hildursborg vid överenskommelse.
Kasta inte medlemskortet när terminen är slut då kortet återanvänds, det är bara terminsmärket (det lilla runda klistermärket) som byts ut varje termin.


Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Om du får friskvårdsbidrag av arbetsgivaren tar du med dig underlaget/rekvisitionen till träningspasset och ger det till en av våra passvärdar. Är du medlem sen tidigare får du ditt terminsmärke direkt, är du däremot Ny medlem behöver vi namn, adress och personnummer, sen kommer medlemskortet hem i brevlådan inom nån dag.

Täcker inte friskvårdsbidraget hela avgiften ska resterande summa betalas in till föreningen, via swish eller bankinbet, snarast. Medlemsmärket delas ut när hela terminsavgiften är betald.


Återbetalning av avgift

Huvudprincipen är att terminsavgiften som inkluderar en medlemsavgift inte återbetalas. Vid sjukdom eller skada som intygas av sjukvården och som hindrar personen att träna kan terminsavgiften tillgodoräknas till nästa termin. Detta gäller om man har haft möjligheter att nyttja färre än halva terminens träningstillfällen. Den praktiska hanteringen av tillgodoräknande av terminsavgift sköts av medlemshanterare och kassör.


Borttappat medlemskort 

Tappas kortet bort eller går sönder kan du beställa ett nytt via vår e-postadress bodensgymnastikklubb@gmail.com en symbolisk summas på 30 kr tas ut för tillverkning av nytt kort. 


Ta alltid med medlemskortet till träningspassen och visa passvärd/ledare.