Anmäl/Bli medlem här >>
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bodens Gymnastikklubb
Träning för alla!

Medlems- och betalningsinformation
Priser, obegränsat antal pass
  • Terminskort 750 kr
  • Ungdomar (13 -20 år ) 500 kr
  • Seniorer (65 år och äldre) 500 kr
  • Engångsavgift 100 kr/tillfälle (om man inte löser terminskort) Betalas via Swish 1232612380
Medlemsavgiften är 50 kr/termin och är inbakad i terminsavgiften. En administrationsavgift på 9-59 kr tillkommer, summan beror på avgiftens storlek. När avgiften är betald är du försäkrad till, under och från passet. 

 

 

Börja med att anmäla dig, detta sker terminsvis -Anmäl/bli medlem här

När du loggat in i formuläret med din e-postadress ska ditt namn komma upp i rutan, kommer inte namnet upp beror det antigen på att vi inte har din e-post inlagd i registret eller att du är Ny medlem.

 

  • Mejla in din e-post till bodensgymnastikklubb@gmail.com så lägger vi in det och du kan registrera dig på ditt befintliga medlemsnummer.
  • Registrera dig som Ny medlem. Systemet känner av om vi redan har ditt personnummer i registret och kan varna för dubblett, men det gör inget det enda som sker är att du får ett nytt medlemsnummer.

Klicka på ”Logga in”, en engångskod skickas till din e-postadress och den används för att gå vidare i formuläret. Koden gäller i 20 min, väntar du för längre måste du göra om inloggningen.

OBS! Får du inget mejl från Sportadmin med engångskoden? kika då i ”skräpkorgen” i din mejl det kan ev hamna där. 

 

Kvitto på inbetald avgift

 

Om avgiften betalas direkt med kort får man en betalningsbekräftelse på sin e-postadress, i den bekräftelsen kan man klicka på ”hämta kvitto”.

 

Friskvårdsbidrag

De som vill använda sitt kommunala friskvårdsbidrag skickar in underlaget från arbetsgivaren digitalt till föreningens e-post bodensgymnastikklubb@gmail.com. Om summan på underlaget inte täcker hela avgiften skickas en digital faktura på resterande summa till medlemmens e-postadress,

Regionanställda betalar sin medlemsavgift via formulär på hemsidan och får kvitto enligt ovan. 

BGK har beslutat att inte ansluta sig till Epassi pga deras höga avgifter för föreningen.

 

 

Sportadmins MedlemsApp, digitalt medlemskort - Läs mer här

När man anmält sig och betalat avgiften ladda man hem Sportadmins MedlemsApp till telefonen (Google Play eller Appstore). Där har man tillgång till sitt digitala medlemskort, kalender, utskick, nyheter m.m. Där kan ni som medlemmar också enkelt ändra era kontaktuppgifter vid behov. Medlemskortet ska alltid visas upp.
Uppstår det problem med att logga in i appen kan man prova öppna en webbläsare och gå till app.sportadmin.se och logga in där, då brukar det funka sen.

 

Återbetalning av avgift

Huvudprincipen är att terminsavgiften som inkluderar en medlemsavgift inte återbetalas. Vid sjukdom eller skada som intygas av sjukvården och som hindrar personen att träna kan terminsavgiften tillgodoräknas till nästa termin. Detta gäller om man har haft möjligheter att nyttja färre än halva terminens träningstillfällen. 

 

Frågor?

Funderingar mejlas till e-postadress: bodensgymnastikklubb@gmail.com