Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Medlems- och betalningsinformation
Medlemsavgiften är 50 kr per termin (avgiften är inbakad i terminsavgiften)

Detta gäller för Gymmix gruppträning, obegränsat antal pass, ingen föranmälan krävs
  • Terminskort 700 kr
  • Ungdomar (13 -20 år ) 500 kr
  • Seniorer (65 år och äldre) 500 kr
  • Engångsavgift 100 kr/pass (om man inte vill lösa terminskort)

En administrationsavgift på 9-59 kr tillkommer, summan beror på terminsavgiftens storlek

När avgiften är betald är du försäkrad till, under och från passet. 


Börja med att registrera dig - Bli medlem här

Vi har en ny funktion för att bli medlem samt betalning av avgifter, detta för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. Vi digitaliserar och automatiserar vilket gör det smidigare för oss som förening men även för våra medlemmar. 


Du registrerar dig med din e-postadress, är du medlem sen tidigare men ditt namn kommer inte fram när du anger e-postadressen så mejla till oss så lägger vi in din e-postadress till dina befintliga uppgifter. Nya medlemmar måste registrera sig som ”Ny”. Klicka på ”Nästa”, en engångskod skickas till din e-postadress och du använder den koden för att gå vidare med din registrering.


Kvitto på inbetald avgift

Om avgiften betalas direkt med kort får man en betalningsbekräftelse på sin e-postadress, i den bekräftelsen kan man klicka på ”hämta kvitto”.


Rekvisitioner/friskvårdsbidrag

Dessa ska skickas in digitalt till våran föreningsmejl, ingen pappershantering ute i träningslokalerna. Räcker inte summan på underlaget till hela avgiften skickas en faktura på resterande summa till din e-postadress.

Sportadmins MedlemsApp, digitalt medlemskort - Läs mer här

När man registrerat sig och betalat avgiften ladda man hem Sportadmins MedlemsApp till sin telefon (Google Play eller Appstore). Där har man tillgång till digitalt medlemskort, kalender, utskick, nyheter m.m. Där kan ni som medlemmar också enkelt ändra era kontaktuppgifter vid behov. Medlemskortet ska alltid visas upp när du kommer till träningspasset.


Återbetalning av avgift

Huvudprincipen är att terminsavgiften som inkluderar en medlemsavgift inte återbetalas. Vid sjukdom eller skada som intygas av sjukvården och som hindrar personen att träna kan terminsavgiften tillgodoräknas till nästa termin. Detta gäller om man har haft möjligheter att nyttja färre än halva terminens träningstillfällen. 


Frågor?

Funderingar mejlas till e-postadress: bodensgymnastikklubb@gmail.com